Om

”What happens in Vegas stays in Vegas; what happens on Twitter stay on Google forever!” -Jure Klepic

Det är med glädje och passion som jag under många år har arbetat med försäljning och service. Nu på senare tid har detta kompletterats av ett ökande brinnande intresse för digital marknadsföring, sökoptimering på Google och attraktionen som fångar oss konsumenters intresse och vetgirighet kring ett specifikt varumärke eller företag.

Jag satt en dag och letade efter tips och information om sökmotoroptimering till ett av mina projekt. Då det inte var helt lätt att finna professionell och enkel information så bestämde jag mig för att starta Länkvän.se. Först som ett hobbyprojekt för att fördjupa mina egna kunskaper i ämnet med den engelska förkortningen SEO, men även för att hjälpa andra att finna grundläggande information om sökoptimering och samtidigt erbjuda att presentera och länka till andra i samma sits som jag en gång var i.

Länkvän.se kommer handla mycket om redaktionell sökoptimering snarare än teknisk manipulation. Förutom god sökordsoptimering, som i mitt mening är just konsten att skriva bra texter, så kommer bloggens huvudämne framförallt vara den just nu intressantaste digitala kraft som finns – den kraftfulla virala storm som går att frigöra med dem sociala mediernas hjälp. Sociala medier kan vara ett fantastiskt verktyg för dig som vill ta dina affärer ett steg längre genom att lojalisera och nå ut till en bredare kundkrets, så länge du har något av värde att berätta dvs.

Titta gärna runt och hör av dig om du vill snacka härlig social marknadsföring. Välkommen till den mänskliga länkkatalogen!

 

 

Share